dilluns, 1 d’octubre del 2007

Sorolls que agraden...


Una de les coses agradables d'una nit d'hivern estar ben tapat en el teu llit, i mentres hom nota la fredor a la cara, sentir mig endormiscat, el rumor d'una moto llunyana accelerant...

Encara que sigui rar, alguns dels sorolls antròpics antròpics del medi urbà... ens són agradables...

Veure article "Why we love sounds of the city jungle".









6 comentaris:

Anònim ha dit...

estás loco??

donde esten esos domingos de invierno soleado, desayunando con tus amigos en una terraza con vistas a la montaña y escuchando pajarillos, y algún que otro "Dios guarde..."(para el que no lo sepa, típica expresión de saludo de los viejos de Al-Andalus).

y a ver si dormimos menos y terminamos mas las tesis, que como hable con "marijose" verás...

Minerva ha dit...

Yo estoy de acuerdo hasta lo del rumor de la moto, ¿qué tiene eso de placentero?
La la ría, toy de acuerdo, pero no es excluyente, lo que dice Egon al despertarte para ir a desayunar a la terraza.

Egon ha dit...

Bueno chicas no hace falta pelearos por mi...sé que soy guapo pero... Como vosotras soys más pueblerinas que Barragan no sabéis apreciar el ambiente urbano...
Ale...

Rauxa ha dit...

Vaja Egon, tu sí que tens savoir affaire i saps com fer-te estimar...
En fi, comparteixo lo del soroll urbà i trobo a faltar el repicar de campanes del rellotge de l'H. Sant Pau que tant m'agrada escoltar de fons...a canvi escolto els ocellets en plena ciutat els dies de festa...tot un luxe.

Anònim ha dit...

Jo tambe escolto ocellets des del Carcoma Palace, pero les properes 3 nits l'unic soroll que escoltare es el del tren. L'estacio es aqui mateix. Hotel de baratillo, pero esta bastant be.

A mi m'agrada el soroll d'ocells al mati, especialment quan fa sol i els raigs de llum s'escolen entre els porticons del balco. I si a sobre hi ha un tio dormint al meu costat, encara millor.

Rauxa ha dit...

Ja pots estar enmig de l'infern urbà amb botellón inclòs...que amb un tio al teu costat només escoltaràs els violins del àngelets que et fan saber que ets al cel.
Jarrr, hotel de baratillo però amb internet...