dimecres, 15 d’agost del 2007

Clone troopers

La clonació ja és una realitat comercial (feu una mirada a l’article de la BBC Down on animal pharm). Ja es clonen mascotes i es comença a implantar en la ramaderia. Ves a saber quan es triga, si és que no es fa ja, a clonar humans (fa fredat només de pensar en les possibles utilitats). Estem sobrepassant els límits de la Ciència Ficció que s’havien establert fa 20 o 30 anys, i no parlo pas dels difosos límits de la cultura cyberpunk… sinó del subgènere space opera. Moltes de les coses plantejades en aquest gènere simplement estan esperant a ser rentables per aparèixer. I si ara dic això, imagina’t d’aquí trenta anys (i no vull semblar un avi).

Foto: Poster oficial de la peli Episode II: Attack of the clones.

5 comentaris:

en27m2 ha dit...

Sembla que l'evolució dels coneixements en aquest àmbit segueix una tendència logarítmica mentre que la nostra ment és més linial. Hi ha molt més (des del punt de vista quan quantitatiu com qualitatiu) del que podem assimilar i/o assumir.

Egon ha dit...

Que el que podem assimilar o millor dit fer un seguiment...
No es pot fer un seguiment dels aconteixaments en el context global en el què ens movem. Només ens movem de forma caòtica pels esdeveniments curiosos. No donme per més o millo dit no ens dixen donar més.

en27m2 ha dit...

Qui no ens deixa?? ja estem amb les conspiracions del govern. personalitza, focalitza

Egon ha dit...

No... ja sé que sona adolescent...
però estic parlant del sistema i de lse películes de zombis.

en27m2 ha dit...

no, el que passa és que estàs pensant en la mariajo